Ankaralılar akın ediyordu, yeni çağrı geldi! O uygulama için son gün: 5 Nisan'dan sonra yok...

Ankaralılar akın ediyordu, yeni çağrı geldi! O uygulama için son gün: 5 Nisan'dan sonra yok...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Ramazan ayına özel kentte başlatılan uygun fiyatlı et satışlarının sonuna gelindi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği o uygulama için son gün. 5 Nisan’dan sonra Başkent Market ve Başkent Mobil Market satış noktaları kaldırılacak…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygun fiyatlı et satışı sayesinde, başkentliler Ramazan ayında ucuza etin tadına vardı. Kentin çeşitli noktalarında kurulan Başkent Market ve Başkent Mobil Marketler aracılığıyla yapılan uygulamaya vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

5 NİSAN SON SATIŞ GÜNÜ

Ankaralıları taze, güvenilir ve hijyenik şartlarda uygun fiyatlı gıdaya ulaştırmak amacıyla 7 Başkent Market ve Başkent Mobil Market otobüsünde uygun fiyatlı yapılan et satışı 5 Nisan’da son bulacak. Başlatıldığı ilk günden bu yana vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan uygun fiyatlı et satışı, Kızılay, Batıkent Atlantis, Etimesgut, ASKİ, Şafaktepe, ABB ve GİMAT olacak şekilde toplam 7 Başkent Market’te yapılırken, çevre ilçelere de Başkent Mobil Market ulaşarak satış yapıldı.

yeni-proje-3-004.jpg

4 Nisan günü Bala ilçesinde saat 10:00-17:00 arasında satış yapacak olan Başkent Mobil Market aracı, son satışını ise 5 Nisan Cuma günü yine Bala ilçe meydanında aynı saatlerde yaparak, görevini tamamlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN