Ankaralılar “ALO” diyor, hizmet ayaklarına geliyor! Yine halka yine bedava: Sadece Ankaralılar yararlanıyor

Ankaralılar “ALO” diyor, hizmet ayaklarına geliyor! Yine halka yine bedava: Sadece Ankaralılar yararlanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmet de başkentlilerin tek bir telefonuna bakıyor. İşte, ABB tarafından sağlanan o hizmetin detayları…

Ankara’da sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerine yenilerini de eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye şimdi de tek bir telefonla vatandaşlara o hizmeti ücretsiz olarak hayata geçirdiğini duyurdu.

abb-1.jpg

TAMAMEN ÜCRETSİZ “MOBİL TAMİR, BAKIM-ONARIM ARACI”

Haber Ankara’nın haberine göre, engelsiz ve erişilebilir bir Başkent hedefi ile hizmetlerini sürdürdüğünü duyuran belediye, bazı vatandaşların yaşamlarını etkileyen engelleri ortadan kaldırmak için harekete geçti.

abb.jpg

ABB’nin “Engelsiz Başkent” anlayışıyla engelli bireyler için önemli bir hizmeti başlattığını açıklayan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü, kentteki engelli bireylerle tekerlekli sandalye bakım-onarım hizmetinin hızlı ve yerinde sunulabilmesi adına yeni uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade etti.

abb-2.jpg

Başkentteki engelli bireylere ücretsiz hizmete başlayan “Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı” sayesinde engelli bireyler randevu alarak, tekerlekli sandalyelerini evlerinde tamir ettirme ve bakımını yaptırma imkanı buluyor. Hizmetten faydalanmak isteyen bireylerin veya yakınlarının “0312 507 10 01” numaralı hat üzerinden randevu alarak, hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecekleri belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN