Ankaralılara bedava ulaşım müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı: Bayram sonuna kadar tek kuruş ödemeyeceksiniz

Ankaralılara bedava ulaşım müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı: Bayram sonuna kadar tek kuruş ödemeyeceksiniz

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşa bedava ulaşım müjdesi verildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bedava ulaşım müjdesini açıkladı ve bayram sonuna kadar devam edeceğini belirtti. İşte detaylar…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yenimahalle'nin Susuz Mahallesini ziyaret ederek Kayaş'tan banliyö trenine bindi ve Elmadağ Tren Garı'na geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, Ankaralı vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

yeni-proje-15.jpg

21 MART’TA SEFER BAŞLADI

Şimdiye kadar yapılan ulaşım çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 22 yılda 57 milyar dolar yatırım yaptıklarını belirtti. Hızlı tren hatlarının ülke nüfusunun yüzde 50'sine ulaştığını söyleyen Uraloğlu, Ankara-Elmadağ bölgesel tren seferlerini her gün 6 sefer olarak başlattıklarını açıkladı.

Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni'nin 21 Mart'ta sefere başladığını ifade eden Uraloğlu, Ankara'dan 06.10, 12.25 ve 17.40 saatlerinde hareket ettiğini, Elmadağ'dan Ankara'ya ise 07.20, 13.30 ve 18.55 saatlerinde hareket ettiğini bildirdi.

yeni-proje-16.jpg

BAYRAM SONUNA KADAR ÜCRETSİZ

Uraloğlu, söz konusu hatta seyir süresinin 40 ila 45 dakika olduğuna dikkati çekerek, "Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni'ni sadece Kayaş İstasyonu'nda bir dakikalık bekleme yapacak. Tren seferlerinde bilet fiyatlarını da en uygun düzeyde tuttuk. Elmadağ-Ankara tren ücretini 25 lira olarak belirlendik. Trenimiz bayram sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek. İnsanımız trenle yapılan seyahatin konfor ve güvenine alıştı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN