Ankaralılara EGO’dan ulaşım müjdesi! Durakta saatlerce bekleme devri son buluyor: Yeni seferler 4 Mart’ta başlıyor

Ankaralılara EGO’dan ulaşım müjdesi! Durakta saatlerce bekleme devri son buluyor: Yeni seferler 4 Mart’ta başlıyor

Ulaşım sorunu yaşayan Ankaralılara EGO’dan ulaşım müjdesi geldi. Vatandaşın sesine kulak veren EGO, durakta bekleme devrine son veren karara imza attı. Bu kapsamda Ankaralılar için yeni seferler 4 Mart’ta başlıyor. İşte, EGO’nun açıklaması…

Toplu taşıma kullanan milyonlarca Ankaralıyı ilgilendiren haber EGO’dan geldi. Bazı bölgelerde yaşanan sefer sıkıntısını ele alan EGO, harekete geçerek yeni seferleri başlatma kararı aldı.

EGO tarafından yapılan yenilik kapsamında özellikle yoğunluk yaşanan hatlara müdahale edildiği ve vatandaşın talebine karşılık verildiği dikkat çekti.

EGO YENİ SEFER MÜJDESİNİ VERDİ

EGO tarafından yeni seferlerle ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Yeni Oluşturulan 141 - Üçem – Küçükboyalık -Çatalçeşme - Şehriban- Küçükbayat- Keklicek Hattı 04.03.2024 Pazartesi Günü Ulaşım Hizmeti Vermeye Başlayacaktır.

Kuruluşumuz Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığına Bağlı 2.Bölge Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü hizmet alanları içerisinde bulunan, Keçiören İlçesi, Bağlum, Ufuktepe ve Atapark Semtlerinde ikamet eden vatandaşlarımızdan, Etlik Şehir Hastanesine ulaşım hususunda gelen talep ve başvurular değerlendirilmiş olup; “258 Bağlum-Ufuktepe-Atapark-Refik Saydam Caddesi-Etlik Şehir Hastanesi” flama adlandırılması ile aşağıda belirtilen güzergahta hizmet verilecek hat tahsisi yapılmıştır. Uygulamaya 29.02.2024 (Perşembe) günü başlanılacak olup yolcularımıza önemle duyurulur.”

ankara-ego.jpg

SERVİS SAATLERİ VATANDAŞIN TALEBİNE GÖRE DÜZENLENDİ

EGO tarafından yapılan açıklamadan, nüfusun yoğun olduğu ve ulaşımın yetersiz kaldığı Gölbaşı ilçesi için de düzenleme yapıldığı belirtildi. Bu kapsamda yapılan yenilik şöyle duyuruldu:

165-1 Gölbaşı Toki-Akköprü Hattı Vatandaşlardan Gelen Talepler Doğrultusunda Servis Saatlerinde düzenleme Yapılmıştır. 4.03.2024 Pazartesi Günü İtibari İle 06:45 – 07:05 – 07:35 Saatlerinde Ulaşım Hizmeti Vermeye Başlayacaktır.

EGO tarafından yapılan tüm düzenlemelere EGO resmi web sitesi üzerinden ulaşabilir, yenilikleri takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (40)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
40 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN