Ankara’nın en lüks semtinde o görüntüler şok etti! Olgun sebze diye bakın ne satıyorlar? Markete girenler gözlerine inanamadı

Ankara’nın en lüks semtinde o görüntüler şok etti! Olgun sebze diye bakın ne satıyorlar? Markete girenler gözlerine inanamadı

Ankara’nın en lüks semtinde o görüntüler şok etti! Market raflarına olgun sebze diye yerleştirilen ürünlerin ne olduğunu görenler gözlerine inanamadı…

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Adana Milletvekili olan Burhanettin Bulut, Ankara’daki bir markette çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bulut’un paylaşımı kısa sürede olay olmayı başardı.

Bulut, Ankara’nın lüks bir semtinde hizmet veren markette çektiğini belirttiği fotoğrafla Türkiye’de “Olgun sebze” döneminin başladığını duyurdu.

ankarada-curuk-sebze-satisi-1.jpg

“VATANDAŞA HAYAL SATILIYOR”

Bulut, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, ‘Türkiye Yüzyılı’ sloganıyla vatandaşa hayal satıldığını, halka reva görünen hayatın bu olduğunu vurguladı.

ankarada-curuk-sebze-satisi.jpg

Burhanettin Bulut, paylaşımında, Koltuklarında oturup, ‘Ekonomi şöyle iyi, böyle iyi’ diyenlerin, vatandaşa çürük sebze yedirenlerin yüzleri bile kızarmıyor.” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN