Antalya'da acı olay: Annesine sürpriz yapmak isterken hayatını kaybetti

Antalya'da acı olay: Annesine sürpriz yapmak isterken hayatını kaybetti

Antalya’da annesine doğum gününde sürpriz yapmak için motosikletiyle pasta almaya giden 20 yaşındaki genç, polis otosu ile çarpışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Dün gece saatlerinde Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Batı Çevreyolu üzerinde meydana gelen olayda; Ahmet Uysal’ın (20) kullandığı motosiklet, devriye görevi yapan 07 A 7658 plakalı polis otosu ile çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için 112 Acil Çağrı merkezine bilgi verilerek yardım istendi.

Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Uysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenaze olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ANNESİNE PASTA ALMAYA GİDİYORMUŞ

Yapılan araştırmada kazanın, gencin annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giderken meydana geldiği öğrenildi. Antalya limanında bir gemide çalıştığı öğrenilen Uysal’ın arkadaş çevresi tarafından da çok sevildiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN