Muhtarın 'kazara' kurşunu yaşlı adamın hayatına mal oldu

Muhtarın 'kazara' kurşunu yaşlı adamın hayatına mal oldu

Sivas'ta bir köy muhtarı köyün sularının akmaması üzerine yanına aldığı bir kişi ile su deposunu kontrol etmeye gitti. İddiaya göre bu esnada deponun yanında bulunan sazlık alandan ses geldi. Muhtar tarafından, çalıların arasında bulunan 83 yaşındaki yaşlı adam yaban hayvanı zanedilerek silahla vuruldu. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, muhtar ve yanındaki kişi gözaltına alındı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde köy muhtarının kazara vurduğu iddia edilen kişi yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Çokrak köyü muhtarı B.I. (63) köyün sularının akmaması üzerine Tombul Taş mevkisindeki su deposunu kontrol etmeye gitti. Bölgedeki çalılar arasında yaban hayvanı olduğunu düşünen B.I, yanındaki V.D'nin av tüfeğini alarak sazlık alana ateş etti.

Aynı köyde yaşayan ve çalıların arkasında bulunan D.Y. (83), saçmaların isabet etmesi üzerine olay yerinde hayatını kaybetti. D.Y'nin cenazesi otopsi için Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

B.I. ve V.D, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN