Antalya'da iş cinayeti! 3. kattan düşen işçi hayatını kaybetti

Antalya'da iş cinayeti! 3. kattan düşen işçi hayatını kaybetti

İSİG’in raporuna göre eylül ayında en az 157 işçi iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi. Böylece 2022’nin ilk 9 ayında hayatını kaybeden işçi sayısı 1359'a ulaştı. Son iş cinayeti haberi de Antalya'dan geldi. Kökez Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan Adnan Türker, kalıp çaktığı esnada dengesini kaybederek düştü. 3. kattan düşen işçi hayatını kaybetti.

İş Sağlığı ve İşçi Meclisi Güvenliği (İSİG), 2022 yılının ilk 9 ayına yönelik hazırladığı iş cinayeti raporunu yayımladı. Rapora göre, eylül ayında en az 157 işçi, ilk 9 ayda ise en az 1359 işçi, iş cinayetinde yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir inşaatta çalışan 57 yaşındaki Adnan Türker, kalıp çaktığı sırada dengesini kaybederek 3. kattan düştü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kökez Mahallesi'ndeki inşaatta çalışan işçilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerince Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Türker, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 2 çocuk babası Türker'in cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Türker'in cenazesinin Akbaş Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN