Antalya'da otomobil, cip ve kamyonet çarpıştı: 3 kişi hayatını kaybetti

Antalya'da otomobil, cip ve kamyonet çarpıştı: 3 kişi hayatını kaybetti

Antalya'da bir otomobil, cip ve kamyonetin karıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yol, bir süre trafiğe kapanırken, çalışmalar sonucu yeniden açıldı.

Gece saatlerinde Antalya-Alanya D-400 kara yolu Belkıs Kavşağı'nda bir kaza meydana geldi. Manavgat'tan Serik yönüne giden Mehmet Deniz’in (32) kontrolünü kaybettiği 07 YEH 18 plakalı otomobil, refüje çarparak karşı şeride geçip Erol Karabulut idaresindeki 32 AAU 140 plakalı ciple çarpıştı.

Furkan Kaşıkçıoğlu idaresindeki 07 L 0080 plakalı kamyonet de cipe arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Deniz ile yanındaki arkadaşı Osman Tunç (32) ve cip sürücüsü Erol Karabulut hayatını kaybetti

1-012.jpg

SKIŞTIKLARI YERDEN İTFAİYE ÇIKARDI

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Cenazeler savcısının incelemesinin ardından sıkıştıkları yerden itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda tek şeritten sağlanan ulaşım, 1 saat süren çalışmanın ardından tamamen açıldı.

Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN