Arazi kavgası meydan savaşına döndü

Batman'da, bir aile üyeleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga meydan savaşına döndü. Kavga sırasında pompalı tüfekle ateş açıldı, bir otomobil de ateşe verildi. 3 kişinin yaralandığı o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görenleri hayrete düşüren olay, dün akşam saatlerinde Belde Mahallesi Yaşar Kemal Parkı yakınında meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu iddia edilen Demir ailesine mensup kişiler arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Kavga sırasında pompalı tüfekle açılan ateşte Hakan, Hüsnü ve Mazlum Demir yaralandı. Kavga sırasında bir otomobil de ateşe verildi.

arazi-kavgasinda-3-kisi-yaralandi-5680-dhaphoto6-copy.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ateşe verilen otomobildeki yangın da itfaiye ekiplerince söndürüldü.

O ANLAR KAMERADA

Çevredeki bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği kavga sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN