Arnavutköy’de itfaiye ve sağlık ekiplerinin zamanla yarıştığı feci kazada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

İstanbul Arnavutköy'de meydana gelen feci kazada can pazarı yaşandı. 2 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı kazada itfaiye ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etmek için zamanla yarıştı.

23.00’de Arnavutköy çevre yolunda feci bir kaza meydana geldi. Gazi Fahrettin Paşa Caddesi’nden Sultangazi yönüne doğru seyreden otomobil karşı yöne geçerek başka bir otomobille çarpıştı.

3.jpg

Çarpışmanın etkisiyle savrulan her iki otomobilde sürücülerin de dahil olduğu toplam 8 kişi yaralandı.

1.jpg

ZAMANLA YARIŞTILAR

1 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği kazada araç içinde sıkışan sürücü ve yolcuları kurtarmak için itfaiye ekipleri zamanla yarıştı. Can pazarının yaşandığı kazada yaralı olarak araçlardan çıkarılan 8 kişi Arnavutköy Devlet Hastanesi ve Başakşehir Çam ve Sakura Hastanelerine kaldırıldı.

2.jpg

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kazada, yaralanarak hastaneye kaldırılan bir kişinin daha vefat ettiği öğrenildi. 34 BTM 59 plakalı araçta bulunan Muhammet Emin Genç, Emrah Genç, Fatmanur Genç, Mihraç Genç, Yeter Genç ile 14 EK 334 plakalı araçta bulunan sürücü Utku Muharrem Kerman ve Ahmet Doğan’ın tedavisi kaldırıldıkları hastanede sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN