Artvin'de üzerine kaya düşen araç uçuruma yuvarlandı

Artvin'de üzerine kaya düşen araç uçuruma yuvarlandı

Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle yamaçtan kopan kayanın isabet ettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Metrelerce aşağıya düşen araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ulaşıma kapanan yolda ekipler, temizlik çalışması başlattı.

Kentte merkeze bağlı Seyitler köyü yolunun 3'üncü kilometresinde akşam saatlerinde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle kopan irili ufaklı kaya parçaları, önlem amaçlı yamaca konulan çelik ağları da yırtarak kara yoluna düştü.

8384562.jpg

TERS DÖNEN ARAÇTA SIKIŞTI

Yolda seyir halinde olan Fatih G.'nin kullandığı otomobilin, üzerine de kaya parçası isabet etti. Manevra yapan sürücünün, kontrolünden çıkan araç, yol kenarında çarptığı bariyerleri de aşarak yaklaşık 15 metrelik yükseklikten yuvarlandı.

8384566.jpg

Düştüğü noktada ters dönen otomobilde sıkışan sürücü, yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan sürücü, ambulansla kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Karayolları ekipleri de kaya parçalarıyla dolması sonucu ulaşıma kapanan yolda, önlem alarak iş makineleriyle temizlik çalışması başlattı. Köy halkının bulunduğu bir minibüsün de heyelandan son anda kurtulduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN