Atap’tan Ünlüce’ye nezaket ziyareti

Atap’tan Ünlüce’ye nezaket ziyareti

ATAP Genel Müdürü Sedat Telçeken ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ünlüce, Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı San. ve Tic. A.Ş. (ATAP) Genel Müdürü Sedat Telçeken, Proje İzleme Birimi Sorumlusu Eda Gürcüoğlu Eriş ve Proje Yöneticisi Dilek Candüz’ü makamında ağırladı.

Başkan Ünlüce’yi seçim başarısından dolayı kutlayan ATAP Genel Müdürü Telçeken, şirketlerinin faaliyetleri ve girişimcilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında Başkan Ünlüce’ye bilgi verdi. Ünlüce de nazik ziyaretleri dolayısıyla Telçeken’e teşekkür ederek özellikle genç girişimcilik konusunu çok önemsediğini kaydetti.

Olası iş birliklerinin görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN