Ataşehir'de büyük yangın! Alevler 4 binaya sıçradı, müdahale sürüyor

İstanbul Ataşehir'de iki katlı bir iş yerinde bulunan spor salonunda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çevredeki 4 binaya sıçrayan alevler büyük korkuya yol açtı. Yoğun dumanın etkisiyle gökyüzü kararırken, itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

Yangın saat 11.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bulunan iki katlı bir spor salonunda başladı. İddiaya göre yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre de büyüyerek çevrede bulunan 4 binaya sıçradı.

ata-4.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Kartal, Pendik, Şişli, Beşiktaş, Ümraniye'den olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yerden ve merdiven araçları yardımıyla yangına müdahale etti.

ata-3.jpg

Yangında, yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Ekipler çevredeki ev ve iş yerlerine sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf etti.

ata-2.jpg

Yangında zaman zaman patlamalar da yaşandı.

ata-1.jpg

Polis ekipleri de vatandaşları uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı.

atasehir-1.jpg

Yangın, ekiplerin çalışması sonucunda ilk etapta kısmı olarak kontrol altına alınırken soğutma çalışması yapıldı. Bir binanın, plastik malzemelerin bulunduğu depo bölümündeki yangın da söndürüldü.

atasehir-3.jpg

Spor salonu yanarak kullanılamaz hale gelirken yangının sıçradığı diğer binalarda büyük çapta hasar oluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN