Ataşehir'de feci kaza! Araç bariyerlerin içinden geçti

İstanbul'da dikkatsizlik, direksiyon hakimiyetini kaybetme ve hızın yol açtığı birçok kaza meydana geliyor. Bu kez Ataşehir'de yaşanan feci bir kazada araç adeta bariyerlere ok gibi saplandı. Otomobil hurdaya dönerken sürücü araç içerisinde sıkıştı. TEM bağlantı yoluna gelen ekipler hayati tehlikesi bulunmayan sürücüye müdahale etti. Polis konuya ilişkin soruşturma başlattığını belirtti.

Ataşehir TEM bağlantı yolunda saat 7 sularında feci bir kaza yaşandı. İddiaya göre; 34 DF 5845 plakalı 31 yaşındaki Uğur Arslan'ın yönetimindeki otomobil, TEM Otoyolu'na bağlandığı sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

yeni-proje-7.jpg

Çarpmanın etkisiyle bariyerlere ok gibi saplanan otomobilin tavanı yerinden koparak ayrıldı.

Kazada, sürücü Uğur Arslan otomobilin içinde sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye, sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı.

yeni-proje.jpg

Ekiplerin çalışması sonucu sıkışan sürücü Arslan, bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan Arslan'ın tedavi altına alındığı, hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

yeni-proje-1.jpg

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN