Aydın'da orman yangını

Aydın'da orman yangını

Aydın'ın Çine ilçesinde makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yangında 50 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Aydın'ın Çine ilçesinde makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Ünlüce mevkisinde makilik ve zeytinlik arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesiyle olay yerine İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

1kapak-008.jpg

Aydın Valisi Yakup Canbolat, yangına kısa sürede müdahale edildiğini, 6 helikopter, 8 uçak, 24 arazöz, 10 su tankeri, iş makineleri ve 185 personelle çalışma yapıldığını söyledi.

50 DÖNÜMLÜK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Vali Canbolat, çalışmalar sonucunda yangının kontrol altına alındığını, bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

1kapak-009.jpg

Yangında 50 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN