Bakan Koca duyurdu: Ordu'da selde 1 kişi kayıp

Bakan Koca duyurdu: Ordu'da selde 1 kişi kayıp

Karadeniz günlerdir yoğun yağış nedeniyle selle mücadele ediyor. Zonguldak, Bartın, Samsun'un ardından Ordu'da da sel meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fatsa'da 1 kişinin kayıp olduğunu, ekiplerin arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir vatandaşın selde kaybolması üzerine arama çalışmaları için bir ambulans ve 2 UMKE ekibinin görevlendirildiğini açıkladı. Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ordu, Fatsa'da yoğun yağış nedeniyle meydana gelen selde 1 vatandaşımızın kaybolduğu bilgisini almamız üzerine olay yerine acilen 1 ambulans ve 2 UMKE ekibi görevlendirilmiştir. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. İlçedeki sağlık kurumlarında afet kaynaklı herhangi bir sorun bulunmuyor. Fatsa halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

7337872f.jpg
Fahrettin Koca

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN