'Bakım merkezinde darp' iddiasına suç duyurusu

'Bakım merkezinde darp' iddiasına suç duyurusu

Malatya'da bir bakım merkezindeki darp iddialarına ilişkin olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu ve şiddet uyguladığı iddia edilen bakım personelinin işine son verildiğini açıkladı.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın kuruluşlarında yer alan darp iddialarına ilişkin 14 Ekim'de inceleme başlatıldığı, şiddet uyguladığı iddia edilen bakım personelinin işine son verildiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"17 Ekim 2022 tarihinde Valiliğimiz tarafından konuyla ilgili olarak idari soruşturma kapsamında muhakkik görevlendirilmiştir. Yine aynı tarihte İl Müdürlüğümüz tarafından Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. İlgili kuruluş ile ilgili idari ve adli soruşturma devam etmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN