Baltayla ortalığı birbirine kattı: Düşmanına saldırır gibi kardeşine saldırdı

Baltayla ortalığı birbirine kattı: Düşmanına saldırır gibi kardeşine saldırdı

Muğla'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki kardeş, ortalığı birbirine kattı. Kardeşinin marketine baltayla gelen saldırgan, önce market ürünlerine zarar verdi sonra çalışana baltayla saldırdı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir markette dün akşam saatlerinde iki kardeş arasında kaos yaşandı. Edinilen bilgiye göre, markete baltayla gelen market sahibi Mehmet Ali A.’nın abisi H.A., marketteki ürünleri baltayla kırmaya başladı. Kasada bulunan çalışan H.A.’yı sakinleştirmeye çalışırken, saldırgan bu sefer elindeki baltayı çalışana salladı.

Ardından market reyonlarında bulunan ürünleri parçalamaya başlayan H.A. bir türlü sakinleşmedi. Markete maddi hasar veren H.A. elindeki baltayla markette kırmadık yer bırakmadı. Daha sonra marketten ayrılan H.A. olay yerinde uzaklaştı. Kardeşi Mehmet Ali A. ise polise giderek ağabeyinden şikayetçi oldu. İki kardeş arasında husumet olduğu öğrenildi.

H.A.’nın elindeki baltayla market çalışanına saldırması ve ürünlere rastgele vurması ise an be an güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN