Bandırma Balıkesır'e damga vurdu!

Bandırma Balıkesır'e damga vurdu!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 1.Başkan Vekili seçildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yerel seçimler sonrasında ilk meclis toplantısını Başkan Sn. Ahmet Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

BANDIRMA İÇİN GURUR TABLOSU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilk meclis toplantısında, Sn. Dursun Mirza Meclis 1. Başkan Vekili ve Tarihi Kentler Birliği Komisyonu Üyesi, Sn. Murat Karakoyun Encümen Üyesi ve Belediye Varlıklarını Değerlendirme Komisyonu Üyesi, Sn. Canset Sevim Meclis Divan Katibi, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi,

Aile, Kadın ve Çocuk Komisyonu Üyesi,

Marmara Yüksek Teknoloji ve Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi, Sn. Şerafettin Engüdar İmar Komisyonu ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Üyesi, Sn. Ozan İbrahim Tüm Belediye Varlıkları Değerlendirme Komisyonu, Sosyal Hizmetler, Engelliler, Halkla İlişkiler Komisyonu Üyesi ve Marmara Belediyeler Birliği üyesi oldu.

Ayrıca; Sn. Dursun Mirza, Sn. Canset Sevim, Sn. Murat Karakoyun Marmara OSB Mütevelli Heyetinde yer almaktadır.

DURSUN MİRZA: TEŞEKKÜRLER BANDIRMA'M

Meclis toplantısının ardından konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza "ilk görevimi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Alınan kararlar, şehrimizin geleceği için önemli adımları temsil ediyor, alınan kararların kentimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Beni Bandırma Belediye Başkanı olarak seçen ve bu süreçte her zaman yanımda olan Bandırma'nın güzel insanlarına çok teşekkür ediyorum. Meclis Üyesi olan yol arkadaşlarımla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde çok önemli görevlerde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizim her zaman yanımızda olan siz değerli Bandırma halkına çok teşekkür ederim. Bu başarı Bandırma'nın, bu gurur hepimizin. Teşekkürler Bandırma'm.

Sorumluluğumuz büyük biliyorum. Birlikte daha güçlü ve daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz!" dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN