Bandırma’da rengarenk ve heyecan dolu festival günleri başlıyor!

Bandırma’da rengarenk ve heyecan dolu festival günleri başlıyor!

33. Uluslararası Bandırma Kültür ve Turizm Festivalimiz şehrimizin en heyecan verici etkinliklerinden biri olduğu gibi bu yıl da coşku dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Sahil Şenliklerinin ardından 13-15 Haziran tarihlerinde geleneksel kortej yürüyüşü ile başlayacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu devam edecek.

Festival kortej yürüyüşü, saat 20.00’da Liman AVM’den başlayarak şehrimizin ana caddelerinde devam edecek. Halkımızın geniş katılımı ile gerçekleşecek olan bu kortej, festivalin enerjisini ve neşesini en iyi şekilde yansıtacak.

Festival boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan çeşitli aktiviteler ile hemşehrilerimiz eğlenceye doyacak. Birbirinden heyecanlı dev Konserler, “13 Haziran 21:00 Yeni Türkü, 14 Haziran 21:30 Köfn ve 15 Haziran 21.30 Şevval Sam” ile kulakların pasları silinecek. Bunların yanı sıra gün boyu devam eden çocuk etkinlikleri, resim sergileri, tiyatrolar ve atlı akrobasi gösterileri ve etkinlikler ile tüm herkes eğlenceye doyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN