Başakşehir'de mobilya atölyesinde yangın

Başakşehir'de mobilya atölyesinde yangın

Başakşehir Saraçlar Sanayi Sitesi'nde bulunan 3 katlı mobilya atölyesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, atölyede hasar meydana geldi.

İstanbul Başakşehir’de gece saatlerinde 3 katlı bir mobilya atölyesinin bodrum katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında ölen veya yaralanan olmadı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Yangın, Başakşehir İkitelli Saraçlar Sanayi Sitesi 9. Blok’ta bulunan 3 katlı mobilya atölyesinin bodrum katında saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

1kapak.jpg

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında atölyenin bodrum katından yoğun duman çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çevre ilçelerden de dahil olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP GELDİ

Çevre güvenliğinin sağlanması amacıyla polis ve tedbir amaçlı olarak da sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yanan atölyede birilerinin mahsur kalması ihtimaline karşı AFAD ekipleri de tedbir amaçlı olarak hazır bekledi.

1kapak-001.jpg

Olayda ölü veya yaralı olmazken yangının gerçekleştiği iş yerinde maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu söndürülen yangın sonrası polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN