Başkan Ayşe Ünlüce’ye “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü

Başkan Ayşe Ünlüce’ye “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkalegücü Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen "18. Anadolu Spor Ödülleri" kapsamında "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Ödül, Başkan Ünlüce adına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal’a takdim edildi.

Kırıkkale İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Anadolu’nun tam ortasında böyle anlamlı bir organizasyonun 18’incisini düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, birçok ilden başarılı sporcu ve spor adamlarını ağırlamaktan memnun olduklarını ifade etti.

Spor alanında hayata geçirdiği projeler, tesis yatırımları ve sporun her yaş grubuna yayılması yönündeki çalışmaları nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Ünlüce adına Başkan Vekili Hasan Ünal, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’dan aldı.

Hasan Ünal, Başkan Ayşe Ünlüce’nin selamlarını ileterek, teşekkür etti. Törende, farklı kategorilerde birçok sporcu ve spor insanı da ödüllendirildi.

Ödülü Kırıkkale’den teslim alan Hasan Ünal, Başkan Ünlüce’yle makamında bir araya gelerek ödülü takdim etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini söyleyen Ünlüce, “Gençlerden yetişkinlere kadar herkesin sporla buluşması için projeler geliştiriyor, tesis yatırımlarını sürdürüyoruz. Bu anlamlı ödülü almak bizim için büyük bir onur. Kırıkkale Belediyesi’ne ve Kırıkkalegücü Spor Kulübü’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN