Başkan Bakkalcıoğlu yeni sanayi esnafını ağırladı

Başkan Bakkalcıoğlu yeni sanayi esnafını ağırladı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, BOZ-SAN Sanayi Kooperatifi yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Bakkalcıoğlu ile makamında bir araya gelen BOZ-SAN Sanayi Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, ziyaret ile ilgili bilgilendirme yaparak “İlçemizde faaliyet gösteren sanayi esnafları tarafından kurulan BOZ-SAN Sanayi Kooperatifinin varlığını ve taleplerini bildirmek üzere ziyaretime gelen BOZ-SAN Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sohbet ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN