Başkan Ekicioğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Ekicioğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

21 Nisan 2023 Cuma günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Yaşadığımız Ramazan ayını takiben yüreklerimize sevgi, dostluk ve dayanışma tohumlarını eken bir Bayramı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kardeşliğin, barışın ve huzurun egemen olduğu Bayramlar yaşanan zor günleri bir nebze de olsa unutturmakta ve yaşama sevincimizi arttırmaktadır. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut verir Bayramlar.

Birlik ve beraberlik içerisinde, daha sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır. Bayramlar aynı zamanda kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN