Başkan Gökhan konuklarını ağırladı

Başkan Gökhan konuklarını ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, emekli Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetimi ile Tüm Bel-Sen, Eğitim-Sen, SES, ESM ve BES yöneticilerini makamında ağırladı.

13 Nisan 2023 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak emekli Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer'i makamında ağırladı. Uzun yıllar Çanakkale'de Vali Yardımcılığı görevinde bulunmasının ardından emekliliğe ayrılan Cemal Yıldızer'i ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, konuğu ile güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Gökhan ardından Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetimini de makamında ağırladı. Dernek yönetimi, EYT sürecindeki desteklerinden dolayı Başkan Gökhan'a teşekkürlerini ileterek, plaket takdiminde bulundu. Heyetin ziyareti, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Başkan Gökhan son olarak, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Şube Başkanı Bülent Barın, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Şube Başkanı Yasin Hacımusalar, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) Sendikası Şube Başkanı Canan Coşan, Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) İl Temsilcisi Mehmet Aşık ile Büro Emekçileri Sendikası (BES) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Evren Çimen'i de makamında ağırladı. Yeni hizmet binası için hayırlı olsun dileklerini ileten heyeti ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, konuklarıyla hem sendikaların çalışmaları hem de güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN