Başkan Halil Posbıyık, milletvekilleri Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul’a başarı diledi

Başkan Halil Posbıyık, milletvekilleri Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul’a başarı diledi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada Ereğli’den Milletvekili seçilen Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul’a başarı dileyerek, Ereğli’nin sorunlarının çözümü için birlikte çalışma teklifinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısının ilk oturumu AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden bazı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli’den Milletvekili seçilen Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul’a başarı diledi.

Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Seçim atmosferine girmiştik, bitti ve hükümet kuruldu. Ülkemiz, memleketimiz için hayırlı olur inşallah. Bölgemizden Ereğli’den iki milletvekili kardeşimiz Saffet Bozkurt ve Eylem Ertuğrul seçildiler. Ereğlimize, bölgemize hayırlı olsun. İnşallah birlik ve beraberlik içinde memleketimize birlikte hizmet etmek nasip olur inşallah.

Seçilen iki milletvekili, benim kardeşlerim onlar. Onlarla Ereğli’ye iyi hizmetler yapalım. İyi gitmek istiyorum. Gönül, kibir işleri koymayalım araya. Bugün varız, yarın yokuz. Çok iyi niyetlerle konuşuyorum. Barıştan yanayım, sevgiden yanayım, dostluktan yanayım.

Ereğli’nin çok eksikleri var, onları hep beraber birlikte halletmemiz gerekir. Görevlerinde başarılar diliyorum.”

KADIN FUTBOL TAKIMI SERÜVENİNE ÖZEL ALBÜM

Başkan Posbıyık meclis toplantısında ayrıca, 2004 yılında Kaptaş’ta düzenlenen Şalvarspor – Alyazmalıspor gösteri maçı ile başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın serüvenini anlatan “Şalvarspor’dan Alyazmalıspor’dan.. Süper Lige, Milli Takıma” isimli fotoğraf albümünü meclis üyelerine hediye etti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN