Başkan Özer: Yıl sonuna kadar 100 bin ton asfalt yol yapacağız

Başkan Özer: Yıl sonuna kadar 100 bin ton asfalt yol yapacağız

Esenyurt genelindeki yol çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 40 günde 10 bin ton asfalt yol yaptıklarını, bu rakamı yıl sonuna kadar 100 bin tona çıkaracaklarını söyledi.

Esenyurt Belediyesi ilçenin yollarını düzenlemeye devam ediyor. Ekipler çalışmalar kapsamında ilçede tahrip olan yolları yenilenerek, Esenyurtluların kullanımına hazır hale getirdi. Mevlana Mahallesi, Hasan Kerim Caddesi’nde devam eden yol çalışmalarında denetimlerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 40 günde 10 bin ton asfalt ile yolları yenilediklerini belirtti. Bu rakamın yılsonuna kadar 100 bin tonu bulacağını vurgulayan Başkan Özer, hedeflerinin temiz, ulaşılabilir, yeşil bir Esenyurt olduğunu ifade etti.

“Bütün cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz”

Belediye ekiplerinin, Esenyurt’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştığını söyleyen Başkan Özer şunları ekledi: “Bu caddemize bin ton asfalt döktük. Sorun yaşanan bütün cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz. Bizim hedeflerimizden biri de temiz, ulaşılabilir, yeşil bir Esenyurt. İşte ulaşılabilirliği burada sağlıyoruz. Bunun gibi 70 caddemizi daha asfaltla buluşturacağız. Önce Esenyurt’un temizliğine büyük önem verdik ve temizlik araçlarımızı yeniledik. Şimdi yapacağımız parklarla birlikte Esenyurt’un yeşil alanlarını da çoğaltacağız.”

“İlk kez burada çalışma yapıldığını görüyorum”

22 yıldır Esenyurt’ta yaşayan Kadir Çakmakçı çalışmaları denetleyen Başkan Özer’e, “Yıllardır bu cadde asfaltlanmıyordu. Bizi unutmuşlardı. İlk kez burada çalışma yapıldığını görüyorum. Çok mutlu olduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN