Başkan Selvitopu “Çanakkale” için çelenk sundu

Başkan Selvitopu “Çanakkale” için çelenk sundu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle 100. Yıl Uğur Mumcu Parkında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Personel Albay Talip Gürel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Temsilcisi İmren Uyanık'la birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Başkan Selvitopu, “Çanakkale yedi düvele karşı verilen örnek bir mücadelenin, direnişin adıdır. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum” dedi.

Şehit Annesi Uyanık'ın günün anlam ve önemi üzerine kısa bir konuşma yaptığı törende, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar da yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN