Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor: İmkanı olan torbasını alıp gitsin

Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor: İmkanı olan torbasını alıp gitsin

Başkentte ucuz alışverişin adresi belli oldu. Pazar ihtiyacını uygun fiyatlarla karşılamak isteyenler için en ideal pazar burası. İşte, başkent Ankara’nın uygun fiyatlı ol pazarı…

Marketlerde fiyatlar her geçen gün artarken, vatandaş da uygun fiyatlı pazarları araştırmaya başladı. Başkent Ankara’da yaşayanlar içinse Keçiören’de bulunan Gazino Halk Pazarı, uygun fiyatlarıyla iyi bir seçenek oluyor…

HEM KALİTELİ HEM UYGUN FİYATLI

Keçiören’in en işlek yerlerinden olan Gazino Halk Pazarı, şehir merkezine olan yakınlığı ve toplu taşımayla kolay ulaşım imkanı ile dikkat çekiyor. Pınarbaşı Atlas Sokak’ta konumlanan Pazar, her hafta binlerce Ankaralıya uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunuyor. Pazarda, yerel üreticilerin yetiştirdiği taze ürünler direkt tüketiciye ulaştırılırken, bu durum zincir marketlere göre çok daha uygun fiyattan alım imkanı da sunuyor.

ankara-kecioren-gazino-pazari.jpg

EN ÇOK BU ÜRÜNLERİ TERCİH EDİYORLAR

Gazino Halk Pazarı ile özdeşleşmiş ve en çok tercih edilen bazı ürünler de bulunuyor. Bu ürünlerin arasında armut, ceviz, çilek ve elma gibi meyveler yer alıyor. Özellikle ceviz ve çileğin fiyatı, pazardaki rekabetçi fiyatlar ile dikkat çekerken, sebzelerden domates, kabak, mor lahana ve patates de en çok tercih edilenler arasında. Pazarın popüler ürünlerinden bazılarının ortalama fiyatı şöyle:

Armut: 25 - 35 TL
Çilek: 50 - 60 TL
Domates: 20 - 35 TL
Kırmızı Biber: 35 - 45 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN