Başkentte zehir tacirlerine operasyon: 7 gözaltı

Başkentte zehir tacirlerine operasyon: 7 gözaltı

Başkentte jandarmanın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalarda 27 Nisan ile 05 Mayıs tarihleri arasında operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’nın Mamak, Altındağ, Kahramankazan ve Etimesgut ilçeleri olmak 4 ayrı noktada düzenlenen operasyonlarda, 45 gram bonzai, 45 gram esrar, 26,3 gram eroin, 60 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Operasyonlarda, Y.G., U.G., B.D, P.G, M.T, D.D. ve Ş.K. olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Şahsılar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN