Batıkent açık tenis kortlarında eğitimler başladı

Batıkent açık tenis kortlarında eğitimler başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’e kazandırılan Batıkent Açık Tenis Kortlarında çocuk ve yetişkin spor eğitimleri başladı.

Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’e farklı branşlarda nitelikli tesisler kazandırmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Batıkent Mahallesi’nde tenisseverlerin hizmetine sunduğu açık tenis kortları büyük ilgi görüyor.

Haftanın iki günü birer saat olarak gerçekleştirilen eğitimlerde, Mayıs ayında 6-17 yaş çocuk grubunda 32, yetişkin eğitim gruplarında da 40 kursiyer uzman tenis antrenörlerinden eğitim alıyor. Yetkililer, Haziran ayında kayıt yaptırmak isteyenler için Büyükşehir Belediyesi’nin ebbsporeskisehir ve ebbetkinlik sosyal medya hesaplarından duyuru yapılacağını belirttiler.

Faaliyetlerine devam eden açık tenis kortlarından eğitim almadan yararlanmak isteyen vatandaşlar ise tesisler.eskisehir.bel.tr adresi üzerinden saatlik kiralama yapabiliyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN