Belediye Başkanı Tanju Özcan sığınmacıların kurduğu derneğin tabelasını indirdi: "Gelsin tabelayı benden istesin"

Belediye Başkanı Tanju Özcan sığınmacıların kurduğu derneğin tabelasını indirdi: "Gelsin tabelayı benden istesin"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sığınmacıların kurduğu derneğin tabelasını kaldırdı! ,Bolu'da izinsiz olarak asılan tabela için ise "Gelsin tabelayı benden istesin" dedi. O anları sosyal medyada paylaştı...

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, kentte yaşayan sığınmacılara yönelik aldığı sert kararlarla bir kez daha gündeme geldi. Özcan'ın dikkat çeken kararı, Semerkant Mahallesi'nde faaliyet gösteren Bolu Afganistan Gençleri Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği'ne yönelik oldu. Başkan Özcan, derneğin tabelasını indirme kararı alarak, olaya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ZABITA EKİPLERİ DERNEK TABELASINI SÖKTÜ

tanju-ozcan-kimdir-1.jpg

Afgan geçici sığınmacılar tarafından kurulan derneğin tabelasını indirtmek üzere dernek binasına giden Özcan, telefonla zabıta müdürünü arayarak dernek binasına ekiplerin gelmesi talimatını verdi. Dernek binasında kimsenin bulunmadığı anlarda gerçekleştirilen operasyonla, Özcan'ın talimatı doğrultusunda zabıta ekipleri dernek tabelasını söktü.

TANJU ÖZCAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendisinden habersiz kimsenin Bolu'da Arapça tabela asamayacağını vurgulayarak şunları dile getirdi: "Görevde olduğum sürece, bizden habersiz Bolu'da hiç kimse bu tür tabelalar asamaz, asamayacak. Bu şehirde, Arapça tabela asılmasına ve geçici sığınmacıların bu şekilde bir araya gelmesine izin vermeyeceğim. Zaten bunların bir araya gelmesine karşıyım."

Başkan Özcan, Valilik Dernekler Masası'nın izin verdiği duruma dikkat çekerek, bu tür tabelalara müsaade etmeyeceklerini belirtti. "Kim izin verirse versin bu tür tabelaları burada tutmayacağım. Bizden habersiz Bolu'da kimse tabela asamaz. Bunu açanlar izin verenler, gelsin tabelayı benden istesin" şeklinde konuşan Özcan, kararlı duruşunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN