Bir günde 115 bin TL vurgun yapmışlardı! Başakşehir'de kıskıvrak yakalandılar ve...

Başakşehir'de aynı gün içerisinde iki iş yerindeki kasaları ve toplamda 115 bin TL parayı çalan hırsızlar, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. O anlar ise güvenlik kameralarına böyle yansımıştı.

Başakşehir'de 05.01.2024 tarihinde meydana gelen olayda iddialara göre R. S. S. isimli şahsa ait iş yerinde, içinde 15 bin TL para bulunan bir kasa çalındı. Aynı gün içerisinde yine Başakşehir'de bulunan başka bir iş yerinde ise içerisinde 100 bin TL para bulunan başka bir kasa çalındı.

Yaşanan olayla ilgili harekete geçen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler Hıdır A., Serhat K., Habip A. isimli şahısları yine Başakşehir'de yakalayarak gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan Hıdır A.’nın 23 Suç Kaydı, 1 Aranması, Serhat K.’nın 13 Suç Kaydı, 3 Aranma 6 yıl 1 Ay Kesilmiş Cezası olduğu, Habip A.’nın 4 Suç Kaydı olduğu öğrenildi. Yakalanan 3 Şahıs, 18.02.2024 günü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince çıkarıldıkları adli makamlarca her 2 dosyadan da ayrı ayrı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN