Birlikte yaşadığı kadınla tartışıp evi ateşe verdi, ağır yaralandı

Birlikte yaşadığı kadınla tartışıp evi ateşe verdi, ağır yaralandı

Edirne'de A.D. isimli erkek, birlikte yaşadığı Z.E. ile tartışıp, yaşadıkları evi benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerin arasında kalarak ağır yaralanan A.D. ve dumandan etkilenen Z.E. hastaneye kaldırıldı.

Edirne'nin Keşan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yediyüzevler Caddesi, Yediyüzevler Konutları 16/D bloktaki 4 katlı apartmanın 1’inci katında bulunan dairede, saat 22.00 sıralarında bir kundaklama olayı meydana geldi.

İddiaya göre A.D. (39), birlikte yaşadığı Z.E. (30) ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesinin ardından A.D., oturma odasına benzin dökerek evi ateşe verdi. Çıkan yangından kadın evden kaçarak kurtulurken, A.D. ise alevlerin arasında kaldı.

KUNDAKÇININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. A.D., itfaiye ekiplerince yanan evden çıkartıldı. Vücudunda 2’nci derece yanık oluşan ve hayati tehlikesi bulunan A.D. ile dumandan etkilenen Z.E., sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Apartmanda yaşayanlar polis ve itfaiye ekiplerince binadan tahliye edilirken, yangın ise ekiplerin yaklaşık 1 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınarak, söndürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN