“Biz Üretmeye Devam Ediyoruz” projesi kapsamında sebze ve meyve fideleri toprakla buluştu

“Biz Üretmeye Devam Ediyoruz” projesi kapsamında sebze ve meyve fideleri toprakla buluştu

Bozüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Biz Üretmeye Devam Ediyoruz Projesi” çerçevesinde Yeniçepni Köyü Muhtarı Temel Kılavuz'un tahsis ettiği alanda, sebze ve meyve fidelerinin dikimi yapıldı.

Fide dikim etkinliğine Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Engelli Bireyler ve Aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için Tarım İl Müdürü'ne ve ekibine teşekkür ederiz. İnşallah buradan ürettiğimizi de toplayacağız. Allah iyilikleri eksik etmesin.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından proje kapsamında engelli bireylere ve ailelerine yönelik olarak oluşturulan uygulama bahçesinde yetiştirilecek sebze ve meyve fidelerinin dikimi yapıldı. Etkinlikte ayrıca çilek fidesi dağıtıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün teknik personeliyle uygulamalı olarak yapılan fide dikiminde, dikimi yapılan bitkiler hakkında bilgi verildi. Etkinlik boyunca katılımcılarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, çocuklarla birlikte fide dikti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN