Bodrum Kitap ve Edebiyat Fuarı, okurları ve yazarları buluşturuyor

Bodrum Kitap ve Edebiyat Fuarı, okurları ve yazarları buluşturuyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve YAYDER iş birliğiyle düzenlenen Bodrum Kitap ve Edebiyat Fuarı, Turgutreis Atatürk Meydanı’nda devam ediyor. 15 Temmuz’a kadar sürecek fuarda yayınevi stantları, imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ile şiir ve öykü dinletileri gerçekleştiriliyor. Etkinlikte farklı kentlerden gelen yazarlar okurlarla buluşuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve YAYDER iş birliğinde Turgutreis Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Kitap ve Edebiyat Fuarı, okurları, yazarları ve yayınevlerini buluşturmaya devam ediyor.

1 Temmuz’da başlayan ve 15 Temmuz’a kadar devam edecek fuarda yayınevleri stant açarken; imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri, şiir ve öykü dinletileri düzenleniyor. Bodrum’da yaşayan 45’e yakın yazarın yanı sıra farklı kentlerden gelen yazarların da katıldığı fuarda Turgutreis Atatürk Meydanı canlı bir kültür alanına dönüşüyor.

Yazarların, yayıncıların, okurların ve kültür insanlarının doğrudan temas kurduğu Turgutreis Atatürk Meydanı’nda; YAYDER Genel Başkanı Ali Avcu, YAYDER Ege Temsilcisi Selçuk Arslan, “Benim Birçok Evim Var” kitabının yazarı gazeteci ve yazar Zülal Atagün ile yazar Necmi Aksu da okurlarla buluşarak fuara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ VE ÇOCUK RUH SAĞLIĞI KONUŞULACAK

Bodrum Kitap ve Edebiyat Fuarı kapsamında 10 Temmuz Cuma günü saat 20.30'da Turgutreis Atatürk Meydanı'nda Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünden Sosyolog Aybüke Öztosun ile Klinik Psikolog Seray İlter ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Seher Akbaş’ın katılımlarıyla Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çocuk Ruh Sağlığı söyleşisi gerçekleştirilecek.

Toplumsal cinsiyet eşitliği, şiddet döngüsü ve çocuk ruh sağlığı konuları ele alınırken toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemi, şiddetin birey ve toplum üzerindeki etkileri ile çocukların ruh sağlığının korunmasına yönelik değerlendirmeler paylaşılacak.

YAYDER Turgutreis Kitap ve Edebiyat Fuarı, 15 Temmuz’a kadar yayınevi stantları, imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri, şiir ve öykü dinletileriyle Turgutreis Atatürk Meydanı’nda okurları ağırlamayı sürdürecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN