Bolu'da iş cinayeti: Et üretim tesisinde taşıyıcı banda sıkışan işçi hayatını kaybetti

Bolu'da iş cinayeti: Et üretim tesisinde taşıyıcı banda sıkışan işçi hayatını kaybetti

İSİG'in raporuna göre; yılın ilk dört ayında 585, 2002 yılından bu yana 31 bin 131 emekçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti... Son iş cinayeti haberi de Bolu'dan geldi. Beyaz et üretim tesisinde taşıyıcı banda sıkışan işçi Recep Semiz yaşamını yitirdi.

Bolu'da faaliyet gösteren beyaz et üretim tesisinin kesimhanesinde çalışan 50 yaşındaki Recep Semiz, canlı hayvan kabul bölümündeki taşıyıcı banda sıkıştı.

Çalışma arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlerinin yaptığı kontrolde Semiz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

is.jpg

İşçinin cenazesi itfaiye erlerince bulunduğu yerden çıkarılarak, otopsi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN