Bolu'da maden ocağında göçük: 7 işçi yaralı

Bolu'da maden ocağında göçük: 7 işçi yaralı

Bolu'nun Mengen ilçesindeki linyit maden ocağında kömür çıkarıldığı esnada tahkimat direğinin kırılmasından dolayı göçük meydana geldi. Yaralanan 7 işçi hastaneye kaldırıldı.

Bolu'nun Mengen ilçesinde yer alan Gökçesu beldesinde özel bir işletmeye bağlı linyit maden ocağında kömür çıkarıldığı esnada tahkimat direğinin kırılmasından dolayı göçük meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Üzerlerine kömür ve ağaç parçaları düşmesi ile çıkan küçük çaplı yangın nedeniyle yaralanan Murat S, Yıldırım H, Ramazan D, İsmail Y, Mehmet Y, Olcay K. ve Tugay K. mesai arkadaşlarınca ocaktan çıkarıldı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan işçiler, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Bolu İzzet Baysal ve Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İşçilerden 6'sı tedavilerinin ardından taburcu edilirken, dizlerinin arka kısmında yanıklar oluşan İsmail Y, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Ekipler, üretimin geçici olarak durdurulduğu ocakta inceleme yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN