Bolu'daki sunta fabrikasında patlama: 3 yaralı

Bolu'daki sunta fabrikasında patlama: 3 yaralı

Mudurnu ilçesindeki bir sunta fabrikasının ham madde silosunda meydana gelen patlamada, biri ağır olmak üzere toplam 3 işçi yaralandı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, yetkililer olayı araştırıyor.

Mudurnu ilçesinde bulunan bir sunta fabrikasının ham madde silosunda meydana gelen patlamada, biri ağır olmak üzere toplam 3 işçi yaralandı. Olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki sunta fabrikasının ham madde silosunda, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana geldi.

ÜÇ İŞÇİ YARALANDI, BİRİ AĞIR

Patlama sonucunda, işçiler Ertan E. (46), Ömer D. (50) ve Onur D. (39) yaralandı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, bölgeye hızla sevk edildi.

Ağır yaralı Onur D, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer işçiler ise Mudurnu Devlet Hastanesi'ne nakledilmiştir.

Yetkililer, patlamanın nedenini tespit etmek amacıyla çevrede bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini incelemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN