Böyle pişkinlik görülmedi: İkinci kez yakalandılar 'Hoşgeldiniz' diyerek karşıladılar

İzmir'in Bornova ilçesinde daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen işletmede tekrar kumar oynatıldığına yönelik ihbar alan jandarma ekipleri harekete geçti. Kumarhanenin kapısına gelen jandarmayı gören zanlılar "Hoşgeldiniz abi buyurun" diyerek içeri davet etti. Operasyonda yaklaşık 340 bin lira idari para cezası kesildi.

İzmir Bornova'da, daha önce kumar oynatıldığı için mühürlenmiş İ.A. ve G.A. isimli şahıslara ait işletmenin mührünü bozularak yeniden kumar oynatıldığına yönelik bilgi alan İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenlemek üzere harekete geçti. Kumarhanenin kapısını açan zanlılar jandarmaya "Hoş geldiniz abi buyurun" dedi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda, Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, toplam 186 şahıs kumar oynarken suçüstü yakalandı.

Kumar oynadığı tespit edilen şahıslara toplam 338 bin 334 TL idari para cezası uygulanırken, işletmeler tekrar mühürlenerek kumar oynamak için kullanılan 20 adet materyale el konuldu.

5635573.jpg

Şüpheli İ.A. ve G.A. hakkında "Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak" ve "Mühür Bozma" suçundan adli işlem başlatıldı. Ayrıca yapılan kimlik sorgulamalarında işletme içerisinde bulunan 3 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi. Şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN