Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

GESTAŞ, Ege Denizi’nin kuzeyinde etkili olan kötü hava şartları nedeniyle bugün yapılması planlanan Geyikli-Bozcaada feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Yolcular, güncel sefer bilgileri için yetkililerin açıklamalarını takip etmeye çağrıldı.

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesine yapılması planlanan feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ firması, Ege Denizi’nin kuzeyinde etkili olan kötü hava şartları nedeniyle seferlerin gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.

Buna göre, Geyikli-Bozcaada hattındaki iptal edilen seferler şu şekilde:

Bozcaada'dan: 10.00, 14.00 ve 18.00 seferleri
Geyikli'den: 11.00, 15.00 ve 19.00 seferleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN