Bozüyük Belediye Meclisi mart ayı toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi mart ayı toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin ilk sırasında yer alan Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Ardından gündemin 2. sırasında yer alan Belediye Meclisinin 02.02.2024 tarih ve 08 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen konu görüşülerek “Hayatlarını sosyal yardımlarla idame ettirmekte zorlanan ve bu sebeple belediyemizden yakacak, eğitim, kırtasiye, giyim kuşam ve gıda gibi yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile CANSUYU projesinden yararlananlar dâhil olmak üzere tümüne ramazan ayında bir defaya mahsus olmak üzere 1.000,00 TL ramazan yardımı verilmesine ve bu yardımın sosyal destek kartı ile yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

Gündemin sona ermesinin ardından Başkan Bakkalcıoğlu kısa bir konuşma yaparak “5 yıl birlikte çalıştık. Ben Türkiye’deki en az yüksek sesli ve tartışmalı olmayan meclislerden biri olduğumuzu düşünüyorum. Bu çok gurur verici, çok yerde çok tartışmalı sıkıntı yaratan meclis toplantıları olduğunu biliyorum ama yine de bu süreç içerisinde ben eğer sizlerden birine kırıcı bir sözüm olduysa ondan özür diliyorum, varsa böyle bir düşüncesi hakkını helal etmesini istiyorum. Ayrıca bütün meclis üyelerimden hak helalliği istiyorum. Benim sizlere hepinize hiç ayırmaksızın muhtarlarımız da dahil hakkım helal olsun” dedi. Meclis üyelerinin de haklarını helal etmesinin ardından Başkan Bakkalcıoğlu 31 Mart seçimlerinin Türkiye ve Bozüyük için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN