Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Play Off çeyrek final etabını lider tamamladı

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Play Off çeyrek final etabını lider tamamladı

16-17-18 Şubat 2024 tarihlerinde Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda oynanan Kadınlar Voleybol 1.Lige Yükselme Play Off çeyrek final müsabakalarının tamamını kazanan “Bizim Kızlar” yarı finallere lider olarak katılmaya hak kazandı.

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek final grubu ilk maçında rakibi İstanbul Grubu 1.si Beykoz Belediye Spor’du. Müsabakaya etkili başlayan “Bizim Kızlar” ilk seti 25-20, ikinci seti 25-18 alarak setlerde 2-0 öne geçti. Üçüncü sete iyi başlayan taraf Beykoz Bld.oldu. Setin sonunda rakibini yakalayan “Bizim Kızlar” set sonunda yaptığı hatalar ile seti 25-23 kaybetti ve skor 2-1’e geldi. Kaybettiği setten sonra oyuna ağırlığını koyan takım 4.seti 25-20 kazanarak sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı.

“Bizim Kızlar”ın ikinci gün rakibi Besni Gençlik Spor’du. Adıyaman temsilcisine karşı “Bizim Kızlar” maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyerek setleri 25-11, 25-12 ve 25-9 alarak maçı da 3-0 kazandı.

Son gün müsabakasında “Bizim Kızlar” Didim Spor ile karşılaştı. 25-13,25-8 ve 25-4’lük skorlarla setleri kazanan takım sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak çeyrek final etabını lider olarak tamamladı.

“Bizim Kızlar”ın yarı final etabındaki rakipleri MKE Ankaragücü Astor, Fenerbahçe Abaga Jewellery ve Söke Belediye Saldos Voleybol olacak. 23-24-25 Şubat 2024 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak müsabakalar neticesinde ilk iki sırada yer alacak takımlar final etabına katılmaya hak kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN