Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” ile seyircisiyle buluşuyor

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” ile seyircisiyle buluşuyor

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu “Macbeth Abla” adlı oyunun prömiyer (ilk) gösterimi ile 2 Şubat 2024 Cuma günü saat 20:00’de Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Bozüyük Belediye Tiyatrosu 2019 yılında kurulduğu ilk günden bu güne kadar tüm oyunlarını kapalı gişe oynarken Bozüyüklü tiyatro severleri yeni oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Gençlik Tiyatrosu 3.dönem çalışmalarına geçtiğimiz ay başlarken geçen yıl “Kim Akıllı Kim Deli” isimli Devekuşu Kabare metnini sahneleyen 2023 Gençlik Tiyatrosu ekibi ile birlikte yeni bir oyunla tiyatroseverleri selamlayacak. Bir insanlık dramını oldukça komik ve karamizahi bir dille aktaran “Macbeth Abla” isimli oyun Metristepe Kültür Merkezi’nde 2,7 ve 9 Şubat’ta olmak üzere 3 kez sahnelenecek. Elçin E. Karaahmet, Ayşegül Seda Demir, Erhan Erginsu ve Özgür Yamacı’nın yazdığı, Dans ve Hareket Tasarımının İlknur Durmaz’a ait olan oyunu Kıvanç Pehlivanoğlu yönetiyor. Sanatseverler oyunun ücretsiz biletlerini oyun gününe kadar Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN