Bozüyük’te Sarıkamış Şehitleri için yürüdüler

Bozüyük’te Sarıkamış Şehitleri için yürüdüler

Bozüyük’te tarih boyunca derin izler bırakan ve milli hafızamızda önemli bir yer tutan Sarıkamış Harekatı’nın 109. yıl dönümünde Sarıkamış Şehitleri Saygı Yürüyüşü yapıldı.

Bozüyük Kaymakamlığı koordinesinde Bozüyük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılay’ı, Kent Konseyi ile Şehit aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği işbirliği ile düzenlenen saygı yürüyüşü Saraycık Köyü çıkışında başladı. Saraycık Köyü Piknik Alanı güzergâhında devam eden yürüyüş İntikamtepe Şehitliği’nde sona erdi. Sarıkamış Şehitleri Saygı Yürüyüşü’ne Kaymakam Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Soner Serin, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sarıkamış Harekatı’nın yıl dönümünde Sarıkamış Şehitleri’ni anan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu “Sarıkamış şehitleri anma gününde, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Mekânları cennet olsun.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN