Bugünkü iftar Kayaköy TOKİ’de

Bugünkü iftar Kayaköy TOKİ’de

Merkezefendi Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde toplu iftar programını binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi. Başkan Doğan, “Bu zor günlerde Halil İbrahim sofralarında hemşehrilerimizle bir araya gelerek tekrardan umudu birlikte yeşerteceğiz.” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Ramazan ayında geleneksel hale getirilen mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahalle sakinlerini bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını Yenişehir Mahallesi Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu Bahçesi'nde kurdu. Gerçekleştirilen iftar programına katılan binlerce Merkezefendili oruçlarını hep beraber açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

İftar programına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Önceki Dönem Belediye Başkanı Ali Marım ve Ali Aygören, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum, Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım ve yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adayları Şeref Arpacı, Adil Demir ve İlhan Özcan, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

“UMUDU BİRLİKTE YEŞERTECEĞİZ”

Deprem bölgelerine ve Merkezefendi’de yapılan yatırımlara devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bir taraftan deprem bölgelerine desteğimiz devam ediyor bir taraftan en çok ihtiyacımız olan; birliği, beraberliği, kardeşliği, dostluğu ve Halil İbrahim sofrasını Merkezefendimizdeki 50 mahallemizde kurmaya çalışıyoruz. Ramazan demek, barış demek, yardım etmek demek, bir elin verdiğini diğer elin görmemesi demektir. Bu zor günlerde Halil İbrahim sofralarında hemşehrilerimizle bir araya gelerek tekrardan umudu birlikte yeşerteceğiz. Ekonomik krizin, umutsuzluğun ve mutsuzluğun had safhada olduğu bu günlerde, insana dokunan insan odaklı projelerle Merkezefendimize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE BERABER RAMAZANIN DUYGUSUNU YAŞIYORUZ”

İftara katılım sağlayan vatandaşların Ramazan ayının mübarek olmasını dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “11 İlimizde gerçekleşen, büyük bir yıkıma ve kayba neden olan deprem nedeniyle her yıl olduğu gibi Ramazan coşkusunu yüreğimizde o kadar güçlü hissetmesekte, birliğin, dayanışmanın, o anlamlı ve onurlu duygularını sizlerle birlikte bizlere yaşatan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan'a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKI’NIN İL BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

Barış, sevgi, kardeşlik ve kucaklaşma için bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum, sofralarda bir araya gelmenin mutluluğunu ve anlamının ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Ramazan ayında hep birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, programa katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

İftar programına katılım sağlayan herkesi sevgi ve saygıyla selamladığını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi.

İftar programında emeği geçen herkese teşekkür eden Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, vatandaşları selamlayarak Hayırlı Ramazanlar diledi.

İFTAR SOFRASI KAYAKÖY TOKİ’DE KURULACAK

Yenişehir Mahallesi’ndeki iftar programının ardından Merkezefendi Belediyesi, 17 Nisan Pazartesi (bugün) günü Kayaköy TOKİ / Hacıeyüplü Muhtarlığı arkasında toplu iftar programını gerçekleştirecek. Ramazan ayının maneviyatının yaşanacağı programda tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterilerinin yanı sıra, çocuklara ve yetişkinlere çeşitli ikramlar da verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN