Burdur'da Kılıçdaroğlu afişlerine saldırı

Burdur'da Kılıçdaroğlu afişlerine saldırı

Burdur’da, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının ve “Avrupa Birliği’nin sığınmacı anlaşmalarından çıkacağız. Sınırlarımızda kontrolleri geri alacağız” yazılarının bulunduğu afişler parçalandı. Duruma tepki gösteren CHP İl Başkanı, "Bunu kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

Burdur'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişlerine yönelik saldırı tepki topladı. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, konu hakkında yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların bir an önce bulunmasını istedi.

Sözcü'de yer alan habere göre; Böyle bir saldırının kabullenilmesinin mümkün olmadığını belirten Akbulut, şunları söyledi:

“Genel Başkanımızın “Avrupa Birliği'nin sığınmacı anlaşmalarından çıkacağız. Sınırlarımızda kontrolleri geri alacağız. 2 yılda sığınmacılara veda edeceğiz” yazılı afişleri saldırıya uğramış durumda. Çevremizde böyle bir huzursuzluğun yaratılmasına karşı çıkıyoruz. Çok yakında MOBESE kameraları mevcuttur. Emniyet güçlerimizin hemen bu şahıslar hakkında gerekli işlemleri yapmalarını rica ediyorum. Bunu kabul etmemiz mümkün değil.”

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN