Burdur'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı

Burdur'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı

Türkiye'nin birçok noktasından kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Burdur'un Karamanlı ilçesi yakınlarında işçileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 13 kişi yaralandı.

Trafik kurallarına uyulmaması ve dikkatsiz araç kullanımı kaza nedenlerinin başında geliyor. Türkiye'de ölümlü kazaların sayısı ise bir hayli fazla. Dün akşam Burdur'da gerçekleşen kazada minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 13 kişi yaralanırken can kaybı yaşanmadı.

TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYORDU

Kaza, dün akşam saatlerinde Karamanlı- Yeşilova kara yolu Bağlıorman mevkisinde meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan Yaşar C. (56) yönetimindeki 15 ABT 826 plakalı minibüs ile Fatih Tolga S. (27) idaresindeki 34 GDY 199 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 sürücü ile 11 işçi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karamanlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

kapak.jpg

Fatih Tolga S., Cemile S., Fatma T. ve Aliye B. ilk tedavilerinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Cemile S.'nin ayağındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edileceği, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN