Burhaniye Belediyesi personellerine ‘Madde Bağımlılığı’ eğitimi düzenlendi

Burhaniye Belediyesi personellerine ‘Madde Bağımlılığı’ eğitimi düzenlendi

Uyuşturucu ile Mücadele Projesi çalışmaları kapsamında Burhaniye İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görev yapan Psikolog Dr. Alev Topçu tarafından Burhaniye Belediyesi personellerine ‘Madde Bağımlılığı’ konulu bir eğitim düzenlendi.

Eğitimde, madde bağımlılığının bireyde fiziksel ve psikolojik etkileri, bağımlılıkla mücadele yöntemleri, korunma yolları ve toplumsal farkındalık konuları ele alındı. Düzenlenen eğitimde madde bağımlılığının bireyler ve toplum üzerindeki yıkıcı etkilerini vurgulanırken, erken müdahalenin ve doğru yaklaşımın önemine vurgu yapıldı.

Eğitime katılım sağlayan Burhaniye Belediyesi personelleri, madde bağımlılığı hakkında detaylı bilgi edinirken, bağımlılıkla mücadele yöntemlerini pekiştirme fırsatı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN